Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Heeft u uw Arbeidsongeschiktheidsrisico al verzekerd?


Als zelfstandig ondernemer moet u er niet aan denken om arbeidsongeschikt te worden. Uw bedrijf is immers van u afhankelijk. Toch meldt jaarlijks 1 op de 10 ondernemers zich arbeidsongeschikt. Een ziekte of een ongeluk heeft u helaas niet altijd in de hand.

Als u door ziekte of door een ongeval niet kunt werken, ontvangt u van de overheid geen arbeidsongeschiktheidsuitkering. Uw arbeidsongeschiktheid kan voor een enorme inkomensdaling zorgen en ook de continuïteit van uw bedrijf kan in gevaar komen.

Financiële risico’s arbeidsongeschiktheid
Bij arbeidsongeschiktheid loopt u zowel zakelijk als privé grote financiële risico’s. De continuïteit van uw bedrijf loopt gevaar en de rekeningen voor levensonderhoud moeten gewoon betaald worden. Daarom wilt u natuurlijk het liefst zo snel mogelijk weer aan de slag. Maar als het niet mogelijk is om weer aan de slag te gaan, dan heeft u een financieel vangnet nodig. U heeft ondersteuning nodig zodat u en uw bedrijf niet in financiële problemen komen.
Daarvoor bieden wij u een goede arbeidsongeschiktheidsverzekering!

Is een arbeidsongeschiktheidsverzekering duur?
Bij veel ondernemers leeft de perceptie dat een arbeidsongeschiktheidsverzekering minimaal 500 euro per maand kost. Dit is in veel gevallen helemaal niet het geval. Door product- en marktontwikkelingen zijn er diverse nieuwe en betaalbare producten beschikbaar gekomen. Dit hangt uiteraard wel samen met het beroep dat u uitoefent. Een ondernemer die elke dag zwaar lichamelijk werk verricht loopt nou eenmaal veel meer risico dan een ondernemer die voornamelijk op kantoor actief is.
Wat goed is om te weten is dat de premie aftrekbaar is voor de belasting. U betaalt na aftrek ongeveer 60% van de premie.
Het loont de moeite om eens een berekening te maken, zodat u weet wat een AOV u zou kosten. Daarom vragen wij graag uw aandacht voor onderstaande:

Nieuw: Zelf uw AOV online afsluiten
Vanuit MKBDirect.nl bieden wij, in samenwerking met De Amersfoortse Verzekeringen, de ondernemersverzekeraar en specialist op het gebied van arbeidsongeschiktheid, een oplossing voor bovenstaande.
We bieden u een mogelijkheid waarbij u zonder een adviesgesprek zelf uw arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) kunt afsluiten. Eenvoudig en snel.
Dit bespaart u veel tijd en geld. U betaalt namelijk geen advieskosten. Hiermee bespaart u honderden euro’s. Wel rekenen wij, net zoals bij een AOV die u met advies afsluit, onderhoudskosten. Deze onderhoudskosten bedragen € 22,95 per maand. Hiermee zorgen wij ervoor dat uw AOV polis up-to-date blijft.
Hieronder kunt u meteen een premieberekening maken. Vervolgens kunt u zelf online een AOV van De Amersfoortse afsluiten. Dé specialist op dit gebied.MKBdirect.nl Contact Nieuws Privacybeleid Disclaimer

Home Contact
Starters Fraudebeleid
Wie zijn wij? Verzekeringskaarten
Missie Documenten
Home Direct berekenen Direct afsluiten Wijzigingen doorgeven Vragen? 0548-78 24 00
(ma-vr 9:00-17:30)
Direct berekenen
Direct afsluiten
Verzekeringskaarten
Documenten
Wijzigingen doorgeven
Wie zijn wij?
Missie
Starters
Contact
Bel ons direct