Begeleiding financiering

Hoe krijg ik de juiste financiering voor mijn bedrijf? Wie kan mij hierbij assisteren? De financiële crisis heeft het verkrijgen van een zakelijke financiering behoorlijk bemoeilijkt.

De balansposities van de banken zijn verslechterd, de normen zijn strenger geworden en een vaste accountmanager heeft u vaak niet meer. Al met al is het voor een ondernemer de afgelopen jaren niet gemakkelijker geworden om een financiering te krijgen.

Om ondernemers te helpen werkt MKBdirect samen met Rating Finance Consultants.

Rating Finance Consultants heeft als kernactiviteiten:

Financieringsbemiddeling

  • Hoe krijgt u de benodigde financiering?
  • Bij welke bank kunt u terecht?
  • Wie kan u helpen om deze financiering te realiseren?

Aan- en verkoop bedrijven

U bent ondernemer en heeft geen opvolgers.

  • Aan wie verkoopt u het bedrijf?
  • Hoe vindt u een geschikte kandidaat?
  • Wie begeleidt het proces?

Risicodragend kapitaal

Uw onderneming beschikt over een beperkt eigen vermogen en de bank eist een hogere solvabiliteit voor de financiering. Wat zijn de mogelijkheden?

Corporate Recovery

Corporate Recovery of herstructurering van uw bedrijf. Wij adviseren hoe uw onderneming levensvatbaar blijft of weer wordt.

Bedrijfsrating

Iedere kredietrelatie krijgt van de bank een “creditrating”. Een rapportcijfer op basis van financiële en niet-financiële gegevens. Hoe kan een dergelijke “rating” worden beïnvloed?

Rating heeft contact met de meeste financiële instellingen in Nederland, met verstrekkers van risicodragend kapitaal en met informal investors (particulieren die willen financieren en/of participeren). Rating heeft ervaren ex-bankiers in dienst die de routing, de werkwijze en denkwijze van banken kennen en u behulpzaam kunnen zijn bij het verkrijgen van de juiste financiering. Wij helpen u graag om uw bedrijf weer gezond te krijgen, te saneren, (deels) te verkopen en als gesprekspartner te fungeren.

Lees meer op: http://www.rating.nl/. Wilt u meer informatie? Bel 0541 294 733 of stuur een e-mail naar info@rating.nl.