Voor wie is MKBdirect?

MKBdirect is een bemiddelaar in schadeverzekeringen, zoals aansprakelijkheid- en inventarisverzekeringen en inkomensverzekeringen, zoals arbeidsongeschiktheidsverzekeringen en verzuimverzekeringen.

MKBdirect richt zich primair op, zoals onze naam het al zegt, het MKB. Maar ook starters en ZZP-ers kunnen bij ons uitstekend terecht. De doelgroep is ondernemingen die zonder advies, zogenaamd execution only, een product online willen afsluiten.

Excecution only

Heb jij veel kennis of ervaring met financiële producten en geen behoefte aan advies? Dan kun je kiezen voor ‘execution only’. Dit betekent dat je, zonder hulp van een adviseur, een product afsluit.

Execution only niet voor iedereen geschikt

Een verkeerde keuze kan grote gevolgen hebben. Bijvoorbeeld omdat je onverwacht aan het einde van de looptijd van je hypotheek een restschuld overhoudt of je pensioenaanvulling lager blijkt te zijn dan gedacht.

Ook als er geen advies wordt gegeven krijg je te maken met kosten, namelijk voor het daadwerkelijk afsluiten van het product. In de regel zijn deze kosten wel lager dan het bedrag voor een volledig adviestraject.

Stel je zelf de vraag: Weet je hoe het product werkt, wat de voorwaarden zijn en weet je of dit past bij je eigen (financiële) situatie?

Direct afsluiten

Selecteer een product bereken de premie en sluit deze direct af

 

Wilt u wel advies? Dat kan, neem dan contact op met één van onze vestigingen in Nederland.