Storm op komst!

Hieronder een bericht inzake een storm die op komst is en verwacht wordt op donderdag 23 februari.

Noodweer in Noord-Nederland en kust kan leiden tot veel schade.
De verwachting is dat Noord-Nederland en de kustprovincies donderdag 23 februari worden geteisterd door zware storm en hevige regenbuien. Dat kan leiden tot veel schade en overlast. Om in geval van schade u zo snel en vakkundig te ondersteunen, staan wij graag voor u klaar!

Thoma Alarmservice

Thoma is 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar op telefoonnummer 020 65 15 617. Heeft u een schade? Bel ons dan. Wij helpen u graag met de verdere afhandeling van de schade.

Tips om schade te voorkomen

  • Berg losse spullen op die buiten staan. Denk hierbij aan vlaggen, tuinmeubels of afvalcontainers. Zo voorkomt u dat de storm schade veroorzaakt aan uw spullen of aan die van anderen.
  • Controleer de bomen in uw tuin of bij uw kantoor. Bij een storm zijn bomen met dode takken een groot risico. Deze takken kunnen afbreken en aanzienlijke schade veroorzaken. Kijk daarom voordat de storm uitbreekt, of er sprake is van losse of dode takken. Verwijder deze dan op een veilige manier.
  • Sluit al uw ramen en deuren. Vergeet hierbij niet ook om rolluiken omhoog te doen of zonweringen in te klappen. Zo voorkomt u schade aan uw eigendommen.
  • Controleer eventuele schuttingen.
  • Zijn er dakpannen of andere dakbedekking van uw pand afgewaaid? Leg dan na de storm een stevig dekzeil op uw dak en verstevig uw dak. Dit voorkomt of vermindert waterschade binnen uw woning. Let wel goed op uw eigen veiligheid.
Mocht u nog vragen hebben of heeft u een schade?
Bel ons dan!