Over MKBdirect

MKBdirect is een initiatief van RAB
RAB is opgericht in 1996 en is specialist op het gebied van risicomanagement. Sinds 2017 maken wij onderdeel uit van de Thoma Groep waardoor wij u op nog meer gebieden kunnen adviseren.

MKBdirect biedt als onderdeel van RAB een internetportaal voor MKB´ers. U kunt op onze website zelf gemakkelijk een scan maken van de risico’s die u als bedrijf loopt. Daarnaast kunt u direct online een berekening voor de verzekering maken en deze ook direct afsluiten.

MKBdirect is onderdeel van de volgende groep:
  • RAB bestaat sinds 13 maart 1996 en richt zich op risicomanagementadvies
  • RAB Assuradeuren is ons volmachtbedrijf waar u als klant direct verzekeringen kunt afsluiten
  • Gratis-taxatie is een bedrijfsonderdeel waarmee we voor groot-zakelijke klanten gratis taxatie kunnen aanbieden voor bedrijfsgebouwen en inventarissen

RAB Assuradeuren zorgt voor de verwerking en opmaak van schade- en inkomensverzekeringen die online via MKBdirect worden aangevraagd.
RAB en RAB Assuradeuren:
  • hebben een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten*) (AFM) met nummer: 12002794
  • zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder de nummers: 06079831 en 50527193
  • zijn aangesloten bij de Stichting Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KiFiD) onder nummer: 300.000599

*) Meer informatie over de AFM vindt u op deze link.

Beloningsbeleid


De wetgever en Risiko Analyse Buro (MKBdirect) hechten een groot belang aan een beheerst beloningsbeleid bij financiële ondernemingen. Het beleid dient erop te zijn gericht om de risico’s die kunnen ontstaan op onzorgvuldige behandeling van consumenten door de financiële onderneming tegen te gaan en de soliditeit en integriteit van de onderneming op de lange termijn te waarborgen. Het spreekt voor zich dat wij dit belang onderschrijven en de nodige maatregelen en procedures hebben getroffen om dit te waarborgen.

Risicoanalyse
Ook voor onze eigen onderneming stellen wij risicoanalyses op, zo ook om na te gaan welke risico´s er mogelijk binnen onze onderneming zijn die leiden tot onzorgvuldige behandeling van consumenten als gevolg van ons beloningsbeleid.

Beleid
Het beleid van onze onderneming op het gebied van beloning is erop gericht om de duurzaamheid te bevorderen. De directeur grootaandeelhouders van onze onderneming ontvangen een vast salaris dat in verhouding staat tot de werkzaamheden die zij voor de onderneming verrichten. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om dividend uit te keren aan de aandeelhouders. Onze onderneming beschikt over een gezond eigen vermogen en houden dit op niveau.

Ten aanzien van de beloning van alle medewerkers ontvangen al onze medewerkers een vast salaris dat in verhouding staat tot hun werkzaamheden, de opleiding(en) die zij genoten hebben, de marktconformiteit. Bij Risiko Analyse Buro zorgen wij ervoor dat de medewerkers de klanten centraal zetten, wij transparant zijn, eenvoudig, dat de adviseurs ten alle tijden een passend advies geven en uiteraard dat wij voldoen aan wet- en regelgeving onder andere het WFT.

Evaluatie
Dit wordt op een constante gepaste wijze door de leidinggevende gecontroleerd en gestuurd. Jaarlijks evalueren wij ons beloningsbeleid in zijn geheel en nemen indien noodzakelijk maatregelen om ongewenste effecten van ons beloningsbeleid voor de consument te corrigeren.


 
MKBdirect.nl Contact Nieuws Privacybeleid Disclaimer

Home Contact
Starters Fraudebeleid
Wie zijn wij? Verzekeringskaarten
Missie Documenten
Home Direct berekenen Direct afsluiten Wijzigingen doorgeven Vragen? 0548-78 24 00
(ma-vr 9:00-17:30)
Direct berekenen
Direct afsluiten
Verzekeringskaarten
Documenten
Wijzigingen doorgeven
Wie zijn wij?
Missie
Starters
Contact
Bel ons direct