Direct arbeidsongeschiktheidsverzekering afsluiten

Zelf uw arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) online afsluiten? 

Via deze website kunt u snel en eenvoudig een arbeidsongeschikheidsverzekering afsluiten. Is dit niet mogelijk door de sector waarin de werkzaamheden plaatsvinden of door uw kennis en ervaring bij het afsluiten van een AOV? Vraag dan om advies.

Direct regelen

Regel direct uw arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) online

in samenwerking met:


 

 

Vanuit MKBDirect bieden wij, in samenwerking met a.s.r. (voorheen De Amersfoortse Verzekeringen), de ondernemersverzekeraar en specialist op het gebied van arbeidsongeschiktheid, een oplossing voor bovenstaande.

We bieden u een mogelijkheid waarbij u zonder een adviesgesprek zelf uw arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) kunt afsluiten. Eenvoudig en snel.

Dit bespaart u veel tijd en geld. U betaalt namelijk geen advieskosten. Hiermee bespaart u honderden euro’s. Wel rekenen wij, net zoals bij een AOV die u met advies afsluit, onderhoudskosten. Deze onderhoudskosten bedragen € 29,95 per maand. Hiermee zorgen wij ervoor dat uw AOV polis up-to-date blijft.

Hieronder kunt u meteen een premieberekening maken. Vervolgens kunt u zelf online een AOV van De Amersfoortse afsluiten. Dé specialist op dit gebied.

Direct regelen

Regel direct uw arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) online

in samenwerking met:


 

 

Online regelen van arbeidsongeschikheidsverzekering niet mogelijk?

Maatwerk met advies

Via deze website kunt u snel en eenvoudig een arbeidsongeschikheidsverzekering afsluiten. Is dit niet mogelijk door de sector waarin de werkzaamheden plaatsvinden of door uw kennis en ervaring bij het afsluiten van een AOV? Maak dan gebruik van onze maatwerkoplossing. Ook kan het zijn dat u toch de voorkeur geeft aan advies en begeleiding van het aanvraagtraject. 

Voor meer informatie neemt u dan contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.

Uw adviseurs